Vacature

Junior Brand Marketeer (Rotterdam, 32-40 uur)

 

Ben jij een aanstormend talent op het gebied van marketing en sta jij in de startblokken om een bijdrage te leveren aan de ambitieuze plannen van onze internationale organisatie? Voor onze snelgroeiende organisatie in de huisdierenbranche zijn wij op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte Junior Brand Marketeer.

Als Junior Brand Marketeer implementeer je de marketingstrategieën met als doel het vergroten van de omzet en merkbekendheid. Hierbij beheer je de social media kanalen en websites voor onze verschillende merken zoals o.a. District 70 en Greenfields. Je bent het masterbrein achter het bedenken van goede, creatieve en overtuigende content om zo de juiste doelgroep te veroveren op het gebied van zowel online als offline marketing. Op dit moment zijn we de positionering van onze merken aan het aanscherpen, van huisstijl tot communicatie, iets waar je in de uitvoering ook zeker deel van zal uitmaken!

Als Junior Brand Marketeer ga je een nieuwe rol bekleden en heb je de mogelijkheid om de functie in de toekomst verder uit te bouwen. Daarnaast zorg jij ervoor dat onze merken zichtbaar worden en leven binnen de bepaalde doelgroepen. Natuurlijk heb je een oog voor detail terwijl je het groter geheel blijft overzien. Je komt te werken in een dynamische, open en informele omgeving met directe lijnen waar je snel kunt schakelen en waar alles continu in beweging is. Je kan goed omgaan met deadlines en je raakt niet in de war van last-minute wijzigingen. Werk je daarnaast goed georganiseerd, ben je creatief en flexibel? Dan dagen we je uit om nu te solliciteren!

Jouw werkzaamheden in het kort:

 • Verantwoordelijk voor het doorvertalen van de merkplannen en merkactivaties naar diverse kanalen (zowel online als offline);
 • Online en offline campagnes opzetten, coördineren en optimaliseren door aan de juiste knoppen te draaien binnen SEO, SEA en social media;
 • Je verzamelt en beheert alle benodigde content voor klanten, onze eigen websites, social media en nieuwsbrieven;
 • Coördinatie van samenwerkingen met diverse partijen zoals o.a. influencers om de naamsbekendheid te vergroten;
 • Je bent het aanspreekpunt voor (internationale) klanten en onderhoudt het contact met deze klanten;
 • Je bent aanwezig op (internationale) beurzen om de sales te ondersteunen, nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te ontmoeten.
orange pet brands rebel petz

Wie jij bent:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Commerciële Economie of Marketing;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Goede kennis van social media (Instagram & Facebook);
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Hands-on en een pragmatische instelling;
 • Werken in een internationale omgeving is voor jou weggelegd;
 • Goede organisatorische vaardigheden, met oog voor detail en een echte multitasker;
 • Je wilt een spin in het web zijn om met verschillende afdelingen samen te werken.

Wat kunnen wij je bieden:

 • Een aantrekkelijke functie binnen een dynamische en internationale omgeving;
 • De mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een pensioenregeling;
 • Personeelskorting op het complete assortiment van onze merken;
 • Een informele werkomgeving binnen een snelgroeiend bedrijf op een van de mooiste locaties van Rotterdam, namelijk de Van Nelle Fabriek;
 • Doorgroei en ontwikkelingsmogelijkheden

Waar kom je terecht?

Je komt bij ons in een klein en dynamisch team terecht. Je bent daardoor direct mede verantwoordelijk voor de stappen en groei die we realiseren. Doordat we een klein team hebben, zijn je taken zeer divers en de Rotterdamse “handen uit de mouwen” mentaliteit is nodig. Met de juiste instelling groei je mee met de enorme groei van ons bedrijf. Midden in de creatieve hotspot die de Van Nelle Fabriek is, maakt het Orange Pet Brands een topplek om te werken!

Maak kennis met Orange Pet Brands!

Huisdieren, wie is er niet mee opgegroeid? Al jarenlang worden huisdieren steeds meer gezien als onderdeel van het gezin en terecht! Het is daarom erg belangrijk dat we ook op deze manier voor ze zorgen. Orange Pet Brands is een innovatieve, dynamische en snelgroeiende organisatie in de huisdierenbranche met klanten over de hele wereld en met gave eigen, internationale online merkshops. Onze klanten zijn (internationale) winkelketens, groothandels, onafhankelijke dierenwinkels en grote online platformen. Onze klanten worden door middel van onze merkformules op verschillende manieren bediend, maar altijd met dezelfde focus: het leven van honden & katten (eigenaren) gemakkelijker én leuker te maken. Dagelijks streven wij naar constante vernieuwing binnen elke categorie van het ruime assortiment producten.

Enthousiast over deze functie?
Mail je CV en motivatie naar info@orangepetbrands.com en hopelijk word jij onze nieuwe collega! 

 

Our brands

Would you like to work with us?
Click here

Contact us

Van Nelleweg 1 – Unit 3.11
3044 BC  Rotterdam, The Netherlands

+31 (0)10 311 8407 info@orangepetbrands.com

Subscribe for Newsletter