OVER ORANGE PET BRANDS

Orange Pet Brands (OPB) is een organisatie die is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve producten voor honden, katten en kleine huisdieren. OPB is opgericht in de buurt van Delft,  ook wel de Oranjestad van Nederland.

OPB bestaat uit individuele merken, die elk op verschillende manieren zijn klanten bedient maar heeft dezelfde focus: het leven van huisdieren en hun baasjes gemakkelijker te maken!

We gebruiken onze ervaring, passie en kennis om producten te ontwikkelen die bijdragen aan het leven van huisdieren en hun baasjes. Onze gepassioneerde en gedreven medewerkers werken hard om ervoor te zorgen dat elke klant producten van hoge kwaliteit en uitstekende service ontvangt.

Wij kijken altijd uit naar de toekomst, vooral voor het ontwikkelen van nieuwe en originele producten om zowel huisdieren als hun baasjes te verrassen.

Op deze website vind je informatie over Orange Pet Brands. Consumenten die op zoek zijn naar meer gedetailleerde productinformatie per merk, verwijzen wij graag door naar onze verschillende merken websites.

DIVERSE PRODUCT CATEGORIEËN

NEDERLANDS MERK

ACTIEF IN 15 + EUROPESE LANDEN

© Copyright - Orange Pet Brands